tisdag 30 oktober 2012

Nya plantskoleföretagare in, gamla ut!

Vi har fått två nya medlemsföretag; Smålands Byggnadsvård som drivs av David Gard, och EKO Byggnadsvård Höglandet, som drivs av Ragnar Söderman och Petra Ensjö Einarsson. David, Petra och Ragnar började som plantskoleföretagare för två år sedan, och har nu godkänts som medlemmar.

Två nya plantskoleföretagare har kommit in istället. Plantskolan är ju till för nystartade företag, som vi håller under vingarna så gott det går så att de kommer igång. Vi tycker att detta är väldigt viktigt; fler medlemmar går i pensions om några år, och vi behöver fylla på nya företag och kanske också föra över en del kunskap till de yngre. Ju fler företag som jobbar inom byggnadsvård, desto bättre. Välkomna!


Niklas Stangenberg Byggnadsvård arbetar för att bevara den svenska byggnadstraditionen. Varsamhet och ekologiskt tänkande är ledord som styr. Han kommer från Umeå, Västerbotten och har studerat praktisk byggnadsvård på Vindeln Folkhögskola.Har även tidigare erfarenheter inom byggnadsbranschen.Kontaktas på  070- 5929050 eller nstangenberg@gmail.com
* Timring, syllstocksbyte
* Lyft- och rätning av hus
* Fönsterrenovering
* Gärdesgårdsbygge, Staket och grindar.
* Snickarglädje, annat finsnickeri
* Takomläggning

Mafix Lås & Snickeri ägs och drivs av Christian Råberg och finns i Maramö utanför Värnamo.  Christians bakgrund är som elektriker och låssmed och inom senare år även snickeri. Viktigt för honom är pålitlighet, hög kvalitet och den personliga relationen. Att med ett bevarandetänk hitta ett sätt att kunna kombinera önskemål, krav och regler för installationer utan att inkräkta och förstöra helheten.
Mindre renoveringar och tillbyggnader
Fönsterrenovering
Elinstallationer
Montering och försäljning av lås och beslag
Rådgivning och konsultation inom utrymning och tillgänglighet
Kontakt: Västbogården 3 Maramö, 331 92 Värnamo
Tel. 070-250 70 80 eller 0370-474 34
christian@mafix.se, www.mafix.seInga kommentarer:

Skicka en kommentar